Selecteer een pagina

Het is 2 januari 2018 en ik wil eigenlijk zoveel vertellen en laten zien. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Dus zie dit als het begin. Ik ben bezig om te stoppen met mijn bedrijf CNCPTMKR en alles wat daarmee te maken heeft, zoals Smart Achterhoek. Het past gewoon niet meer bij mijn leven en wat ik belangrijk vind. En ik kan het niet meer veranderen binnen de huidige werkvorm. Dit is een proces waar ik al sinds eind maart 2017 mee bezig ben. Het betekent veel keuzes maken en veel veranderingen.

En ja, ik voel me gesloopt door vele veranderingen en de emoties die komen kijken bij het maken van deze keuzes. Het leverde ook veel blije en mooie momenten op in 2017. Het besluit om te stoppen met mijn bedrijf geeft ook weer ruimte om mijzelf te ontwikkelen en te vernieuwen als mens en professional. En wat ik nog veel belangrijker vind: ik wil die blije papa blijven voor mijn zoontje en een fijne vent voor mijn vriendin. En dat allemaal vanuit het centrum van mijn wereld: de Achterhoek. Want sinds juli 2017 zijn we verhuisd en is het weer fijn om thuis te komen in de Achterhoek.
De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over… Ja waar over eigenlijk?

  • Over hoeveel plezier ik heb beleefd aan mijn activiteiten met CNCPTMKR, de projecten waaraan ik heb bijgedragen en wat mijn rol daarbij was
  • Over hoe ik zover ben afgeraakt van doen waar ik echt blij van word
  • Over hoe trots ik ben op mijn gezin en hoe ik geniet van het vaderschap
  • Over wat echt belangrijk is voor mij
  • Over hoe technologie een impact heeft op mijn leven en hoe ik daar mee omga.
  • Over de vraag hoe je als professional bij blijft in een veranderende wereld

En op veel van het bovenstaande heb ik echt nog geen antwoord of definitieve denkrichting. Het is een proces. De afgelopen jaren heb ik zoveel gedaan, zoveel meegemaakt en zoveel geleerd op gebied van werk, privé en de keuzes daartussen. Daarom blaas ik mijn website nieuw leven in. Zodat ik mijn ervaringen en overpeinzingen kan delen.

Ik wil nieuwsgierig blijven en blijf geïnteresseerd in de veranderingen waar we als maatschappij voor staan. Daarom wil ik deze website ook gebruiken om verhalen te vertellen van anderen. Mensen die zich net als ik inzetten voor maatschappelijk betrokken organisaties, een duurzame samenleving en daarbij gebruikmaken van nieuwe digitale middelen en technologieën. En die zich bezighouden met de vraag: welke kansen en gevaren komen er op ons af door klimaatverandering en digitalisering?

Voor wie dit leest en me niet goed kent is dit wellicht een vaag verhaal. Ik heb nog zoveel vertellen, maar dit is het begin!
Het is ook het begin van een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden, ook voor jou. Ik wens jou dan ook veel plezier & geluk in 2018!